Kamera Tricks

Kamera Tricks, Så Du Kan Tage Perfekte Billeder

Fotografering kan virkelig være en fantastisk rekreativ aktivitet for dig. Men, hvis du ønsker at være god til det, skal du have en vis viden og sat i en indsats. Nedenstående artikel giver nogle tips om, hvordan du tager utrolige billeder.

Når du tager et fotografi, tage et shot, og derefter gå i tættere til det ønskede emne, og tage et andet billede. Du vil genstand for fotografi til at være de fleste af rammen. At tage den anden optagelse sikrer, at du får det bedre skud fra en af de to, om du var tæt nok på i første omgang eller ej.

Prøv ikke at stille dit fag til hvert billede. Candid, actionbilleder er ofte nogle af de bedste. Du vil optage en person i deres naturlige omgivelser, i deres naturlige humør, og billedet kommer til at se mere “ægte” på grund af det. Tage masser af ærlige billeder, og du er sikker på at få et par, der er gode.

zoom-funktionen

For at tage gode billeder, komme tættere på, hvad du ønsker at fotografere. Mange kameraer giver dig mulighed for at zoome ind på dit objekt, men du vil få en bedre kvalitet billede, hvis du rent faktisk komme tættere på, i stedet for at bruge zoom-funktionen. Udover, du har brug for at tage et godt kig på, hvad du tager et billede af, så at få en bedre fornemmelse for det.

At holde tingene så enkle som muligt, når du forsøger at fange et billede. I mange tilfælde kan du tage fantastiske billeder uden at skulle til at rode med alle de forskellige farver og motion indstillinger på dit kamera.

Vær opmærksom på dit lys. Belysningen i et fotografi, der kan bringe en genstand i bedre kan fokusere eller ændre stemningen i billedet. Forskellige lys-opsætninger vil resultere i meget forskellige billeder. Undgå hårde direkte belysning på motivets ansigt, da dette vil generelt få dem til at knibe.

En stor fotografering tip er simpelthen at eksperimentere. Vær ikke bange for at prøve nye ting. Prøv at tænde dit emne på en anden måde, eller fange den fra en ny vinkel. At forsøge sig med nye ting som dette kan hjælpe dig med at holde en frisk og kreativt perspektiv.

flash-indstillingen i dit kamera

Nummer et lys for at undgå at i fotografering, er brugen af dit indbygget kamera blitz. Ved hjælp af flash-indstillingen i dit kamera rent faktisk skaber den frygtede røde øjne og gør dine emner vises karakterløs skygge klatter. Brug kun denne indstilling, i tilfælde af en nødsituation, hvis du er tilbage med intet andet valg.

Brug en forholdsvis lav ISO. En god ISO 200. Ved hjælp af denne vifte af ISO vil gøre dine billeder ser mørkt i visse situationer, men du kan let ændre kontrast og lys på en computer. Hvis du bruger en højere ISO, vil du få en masse støj på billedet, hvilket gør redigering hårdere.

Du må ikke skyde i fuldt dagslys. Du kommer til at få nogle af dine bedste billeder på en overskyet dag. Den lyse sollys kan forårsage overeksponering, tab af detaljer og forfærdelige skygger. Skyde i skumringen eller ved daggry, på dage, der ikke er overskyet, for at få optimale resultater i dine fotos.

sollys

Hvis skydning udenfor eller i et område, der er badet med udendørs belysning, bekræfte, om der er eller ikke er flash på emnet er relevant. Du ønsker at slå det fra, hvis det er badet i lyse sollys eller andre virkelig lyse forhold. Slå blitzen tilbage på, når i tung skygge eller mørke områder.

Et godt fotografi skal fange, at kun en del af noget. Du behøver ikke at få en panoramisk syn, når du kan finde den rigtige detalje, der siger det hele. Du skal lære at se efter noget, der vil tale med mennesker og formidle det betyder, at du er på udkig efter.

En god fotografering tip, der kan hjælpe dig, er at sørge for at din computer skærm er kalibreret. Den sidste ting du ønsker, er at udskrive et billede, kun for at finde ud af, at de farver, der er helt off. Kalibrering af din computerskærm, kan spare dig for en masse frustration og hjertesorg.

kreativ

Ikke bare stole på lige om flash fra dit kamera til dit skud. Kun sikrer en byge af frontal belysning. Få en lidt mere kreativ og prøve at skabe bløde lysforhold. Hvordan gør du det med flash, spørger du? Du kan gøre det ved at kaste dine flash-off af en væg eller loft.

For at skabe professionelle billeder af blomster, kan du ikke stole på en naturlig baggrund, en vase og et bord. Du skal have en ensfarvet baggrund, således at fokus er udelukkende på blomster. Prøv at placere en hvid eller sort papir bag det at opnå dette.

Når du tager et billede, dine arme skal være tæt på dine sider. Dette vil hjælpe med at holde kameraet stille og sikrer, at dit billede viser sig, klart og sprød. Din ikke-dominerende hånd bør også være under kameralinsen for at holde den stabil som du tager billedet.

Kig efter muligheder for at ramme et kreativt skud. Ikke en fysisk ramme, men en, der er helt naturlige. Når du tager et billede, hvis du fokuserer hårdt nok på de omkringliggende elementer, kan du bruge det til at gøre “naturlige rammer” omkring dit emne. Denne tilgang er en nem måde at forbedre din komposition.

Fotografering på Sjælland

notesbog

Hold en notesbog med datoer for de dage, at du var ude at tage billeder med den placering, hvor du skyder. Du kan få så detaljeret, som du kan lide i disse noter. De er beregnet til at hjælpe dig med at huske, præcis hvor og hvornår du tog billeder, så kan du tilføje den til billedtekster senere.

Prøv bracketing eksponering på dit kamera, når du er i midten af optagelse af landskaber til at hjælpe med at få mere belysning. Du er nødt til at skyde, så er du nødt til at stoppe op, og så er du nødt til at stoppe ned fra det første skud. Der er nogle kameraer, der giver mulighed for automatisk bracketing af tre skud.

Du vil ikke blive en god fotograf, uden fordelen af gode ressourcer om emnet og en vis indsats på din del. Nogle af disse tips vil straks forbedre dine billeder, men andre kræver, at du til praksis hårdt, før der kan ses. Altid huske, at du er formodes for at have det sjovt. Ved at huske disse tips, du kan blive en succes.

Billeder fra familieteateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.